MALATYA / DARENDE - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Mrt

13 Mart 2023 pazaretsi günü okulumuzda eğitim öğretim başladı.

Mrt

6 Şubatta meydana gelen deprem dolayısıyla tüm milletimize geçmiş olsun.Cenabı Hak bir daha böyle afetler göstermesin inşallah.

Okullar Bakanligimizin yapacağı aciklamaya kadar tatil edilmiştir.

Ock

2022-2023 Eğitim öğretim yılının 1. dönemi tamamlandı.Öğrencilerimiz karnelerini alarak iki haftalık tatile başladılar.Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller sağlık mutluluk başarılar diliyoruz.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Yüksel Baran ve Ayşegül Yağız tarafından verilen İYEP kursu devam ediyor.

Ock

Okulumuzda Fatma GÜZEL tarafından verilen Robotik Kodlama dersimiz devam ediyor.

Ock

Okulumuz öğretmenleri Hikmet Pektaş ve Gamze Aybar tarafından açılan Zeka oyunları kursumuz devam ediyor.

Kas

Okulumuzun çevresinde okuma yazma bilmeyen velilerimiz için sınıf öğretmenimiz Funda Ekim tarafından okuma yazma kursu açıldı.Okuma yazma bilmeyen velilerimize duyurulur. Okul müdürlüğüne müracat ederek kursa katılabilirsiniz.

Ekm

Okulumuz Rehber öğretmeni Esra EVRENSEL tarafından verilecek olan Aile Okulu Kursu 31 Ekim 2022 tarihinde başlıyor.Tüm velilerimizi kursumuza katılmaya davet ediyoruz.

Ekm

Darende İlçe Milli eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından verilecek olan  24 Ekim 2022 pazartesi saat:900 da başlayacak olan İnternet dolandırıcılığı ve madde bağımlılığı seminerine tüm velilerimiz davetlidir.

Eyl

2022-2023 Eğitim öğretim yılı okul Aile birliği toplantısı 21 Ekim perşembe günü saat: 14:30 da okulumuz toplantı salonunda gerçekleştirilecektir.

Eyl

Okulumuzda rehber öğretmenimiz tarafından hazırlanan her ay farklı bir konuda velilerimize yönelik seminer düzenlenecektir.

Eyl

18 Ekimde yazar Nilifer Zontul okulumuz toplantı salonunda söyleşi ardından kitap imzalama etkinliği yapacaktır.

Eyl

Okulumuzda yetişkinler için okuma yazma kursu açılacaktır.Başvurular okul müdürlüğümüz tarafından kabul edilmektedir.

Eyl

2022-2023 Eğitim öğretim yılında okulumuzda zeka oyunları kursu açılacaktır.Öğrencilerimiz kursa katılmak için Gamze AYBAR öğretmenimize başvurabilirler.