MALATYA / DARENDE - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

SALGIN HASTALIK/ENFEKSİYONLAR KAPSAMINDA ALINACAK TEDBİRLER

Şbt

Çocukluk Çağı Kanser Belirtileri Seminerimiz 21 Şubat 2024 çarşamba Günü saat:13:30 da okulumuzun Konferans salonunda yapılacaktır.

Ock

2023 2024 Eğitim öğretim yılı 1. dönemi karnelerin dağıtılması ile sona erdi.Öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ara

Okulumuzda Mehmet Akif Esoy un Hayatı kitap okuma yarışması düzenlenecek olup;yarışmaya katılanlar Yüksel BARAN' a müracat edebilir.

Ara

Okulumuzda zeka oyunları turnuvası düzenlenecek olup kayılmak isteyenler müdür yardımcımıza müracat edebilir.

Ara

Mehmet Akif Ersoy' u anma etkinlikleri kapsamında okulumuzda İstiklal Marşı nı en güzel okuma yarışması yapılacaktır.

Ara

Okulumuzun instram hesabı açılmıştır.Okulumuzun   etkinliklerini sosyal medya üzerinden de takip edebilirsiniz.

Ara

Okulumuzda açılan halk oyunları kursu başvurusu devam ediyor.

1. sınıf öğrenci kayıtlarımız 14-31 Ağustos tarihleri arasında yapılacaktır.

Haz

Öğretmenlerimizin mesleki çalışmaları eba.gov.tr üzerinden uzaktan eğitim olarak yapılacaktır.

Haz

Öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

May

Okulumuzda 14 Mayıs 2023 te Cumhurbaşkanlığı oy kullanma işlemi gerçekleştirilecektir.

May

BİLSEM Sınav giriş evraklarıhazır olup okul idaresinden temin edilebilkir.

Nis

BİLSEM Sınavları 6 Şubatta meydana gelen deprem afetinden dolayı ileri bir tarihe ertelendi.

Nis

27 Mart 2023 Tarihi itibariyle okul binamızda eğitim öğretime devam ediyoruz.